Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Villkor för att få använda filmerna

Du får som privatperson använda filmerna i syfte att utbilda dig. Du får gärna skriva och berätta att du använt materialet, vilken kurs du studerat och du får gärna ge oss dina synpunkter, vänligen maila [filmprivat@law.gu.se].

Om du arrangerar offentligt finansierad utbildning och vill använda materialet genom att rekommendera det för dina studenter får du göra det på villkor att du meddelar hur du använt materialet och dina eventuella synpunkter, vänligen maila [filmarrangor@law.gu.se].

Bedriver du en kurs med avgifter för deltagande får du inte använda materialet avgiftsfritt. I sådana fall skall du kontakta [filmlicens@law.gu.se] för att köpa en licens. Licensavgiften är modest och syftar till att täcka kostnader som Juridiska institutionen haft för att producera och tillgängliggöra materialet. Givetvis är vi också intresserade av dina eventuella synpunkter.

I övrigt förbehålles alla rättigheter Claes Martinson och Juridiska institutionen. Det betyder bl a att det inte är tillåtet att kopiera, visa eller sprida materialet.

Sidansvarig: Lena Björk|Sidan uppdaterades: 2017-08-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?