Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om tredje upplagan

Den version av ”En grundläggande genomgång av kredit- och exekutionsrätten” som du nu tar del av är den tredje upplagan. Tredje upplagan är författad och framförd av Claes Martinson. För illustrationer svarar Emil Nyquist, studenttränare vid Juridiska institutionen, och Martin Amnell, amanuens vid Juridiska institutionen. Bakom filmformatet, denna websida och en del annat ligger Jeffrey Johns, Juridiska institutionen. Till filmerna har också personal vid Juridiska institutionen bidragit med sina rösttalanger. De läser uppgiftstexterna i början av filmerna.

Första upplagan av ”En grundläggande genomgång av kredit- och exekutionsrätten” kom 2003. Den gjordes av Claes Martinson och för illustrationer stod dåvarande juriststudenten, numera advokaten Erik Ullberg. Första upplagan gavs ut på CD. [Göteborgs Handelshögskolestiftelser] bidrog med finansiering till projektet.

Andra upplagan av ”En grundläggande genomgång av kredit- och exekutionsrätten” kom 2007. Den innebar uppdatering av ett antal av filmerna.

Sidansvarig: Lena Björk|Sidan uppdaterades: 2016-09-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?