Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Konferens på temat förhandsgranskning av utländska direktinvesteringar i EU

Nyhet: 2019-02-04

Juridiska institutionen anordnar i samarbete med Syddansk Universitet (Odense) med stöd av Riksbankens Jubileumsfond och Handelshögskolans partnerprogram en konferens på temat förhandsgranskning av utländska direktinvesteringar i EU.

Andreas Moberg är docent i internationell rätt och han har arbetat med arrangemanget: ”Min kollega Steffen Hindelang och jag är mycket glada, och stolta, över att så många spännande talare har valt att möta upp här i Göteborg."

Idag lanserar också en ledande blogg inom EU-rätt, Verfassungsblog, en så kallad ”Debate” med anledning av temat och den närmsta veckan kommer talare från konferensen att skriva inlägg i on-line debatten. Följ debatten här: https://verfassungsblog.de

Anmälan till konferensen är öppen fram till 27 februari. Gå in och läs mer om konferensen på https://www.europeaninvestmentlaw.eu.

AV:

Sidansvarig: Jeffrey Johns|Sidan uppdaterades: 2019-02-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?