Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Registrering till nästa kurs inom juristprogrammet

Registrering termin 1-6

För de tre första åren på juristprogrammet (termin 1-6) tillämpas direktantagning. Det innebär att student som uppfyller förkunskapskraven/behörighetsvillkoren att läsa nästa kurs  inom programmet antas automatiskt via antagning.se. Du måste dock, inför varje terminsstart tacka ja till platsen på nästa kurs. Det gör du genom att tacka ja till din plats via antagning.se i juli/augusti för kommande HT och i december för kommande VT. Gör du det så kommer du att registreras på din kurs i Ladok ca en vecka innan kursstart. Du får då tillgång tlll kursens GUL-sida. Antagning.se skickar mail inför kommande terminsstart med instruktioner och senaste datum att tacka ja.

Glömt tacka ja via antagning.se

Om du skulle missa att tacka ja till din plats i tid finns det webbformulär på Juridiska institutionens hemsida www.law.gu.se/student "glömt registrera mig/vill bli omregistrerad" där du kan fylla i dina uppgifter så
registrerar vi dig på kursen. Detta formulär är öppet under sommaruppehållet inför HT och kring årsskiftet inför VT.

Registrering fördjupningskurser termin 7-8

Fördjupningskurserna måste du tacka ja/registrera dig till genom att fylla i ett webbformulär på www.law.gu.se senast 1 augusti för HT och senast 1 januari för VT.

Registrering kursen Examensarbetet termin 9

Kursen Examensarbetet måste du tacka ja/registrera dig till genom att fylla i ett webbformulär på www.law.gu.se senast 1 augusti för HT och senast 1 januari för VT. I samband med detta skall du också lämna två ämnesönskemål för uppsatsen. Läs mer på kursens öppna GUL-sida.

Via Studentportalen, Ladok på webb, Registreringar ser du några dagar innan terminsstarten vilka kurser du är registrerad på. 

 

Sidansvarig: Lena Björk|Sidan uppdaterades: 2016-02-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?