Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till Juristprogrammet i Göteborg 2017

Denna sida vänder sig till dig som hösten 2017 ska påbörja dina studier på juristprogrammet vid Göteborgs universitet.

Registrering för reservantagna 18 augusti 2017
Om du som reservplacerad blivit antagen på juristprogrammet via www.antagning.se och vill behålla platsen skall du infinna dig här på Handelshögskolan personligen fredag 18 augusti kl 11.00 i SKF-salen. Tag med giltig legitimation. Mer information om registreringen finns i välkomstbrev från Juridiska institutionen under dokument till höger. Dessutom ger vi dig en första uppgift som juriststudent som skall vara klar till registreringen. Mer om detta i "Första uppgiften" till höger. Om man inte innfinner sig på registreringen stryks platsen på juristprogrammet.

********************************************************

Tacka ja till platsen
Kom ihåg att tacka ja till platsen senast 28 juli på antagning.se
När du har blivit antagen måste du tacka ja för att behålla din plats.
Läs mer på på www.antagning.se "Mina sidor" där du också tackar nej till de utbildnings- eller reservplatser du inte är intresserad av.
Glömmer du att tacka ja har du förlorat din plats.

Registrering
Registrering äger rum den 14 augusti 2017 kl 10-13. Du måste då infinna dig här på Handelshögskolan personligen med giltig legitimation. Mer information om registreringen finns i välkomstbrev från Juridiska institutionen under dokument till höger. Dessutom ger vi dig en första uppgift som juriststudent som skall vara klar till registreringen. Mer om detta i "Första uppgiften" till höger.

Välkomstmöte och nollning
Juridiska föreningen, JF, hälsar er välkomna den 14 augusti 2017 kl 9.00 i Malmstensalen. Nollningen är ett uppskattat inslag bland våra studenter och ett bra sätt att lära känna sina blivande kursare. Läs mer om nollningen på www.juridiskaforeningen.se

 

******************************************************

Reservantagning
För frågor som rör antagningsbesked vänligen kontakta www.antagning.se. Vi har inte möjlighet att besvara frågor rörande placering på reservlistan eller hur stor chansen är att antas. Reservplatser påverkas av överintag, urvalsmodell och hur många antagna i respektive urvalsgrupp som lämnar återbud. Om vi kan erbjuda dig som är reservplacerad en plats kommer vi att kontakta dig via mail inför terminsstart.

 

TIPS! För att undvika problem med studiemedel i januari är det klokt att söka studiemedel för hela läsåret och inte bara för en termin.

Varmt välkommen till juridiska institutionen!

Sidansvarig: Lena Björk|Sidan uppdaterades: 2017-08-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://law.handels.gu.se/utbildning/student/ny-student/
Utskriftsdatum: 2017-11-20