Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till Juristprogrammet i Göteborg 2016

Denna sida vänder sig främst till dig som hösten 2016 ska påbörja dina studier på juristprogrammet vid Göteborgs universitet. Vi kommer att lägga ut mer information på denna sida.

Kom ihåg att tacka ja till platsen senast 29 juli på antagning.se
När du har blivit antagen måste du tacka ja för att behålla din plats.
Läs mer på på www.antagning.se "Mina sidor" där du också tackar nej till de utbildnings- eller reservplatser du inte är intresserad av.
Glömmer du att tacka ja har du förlorat din plats.

Obligatorisk registrering äger rum den 15 augusti 2016 kl 10-13. Du måste då infinna dig här på Handelshögskolan personligen med giltig legitimation. Mer information om registreringen finns i  välkomstbrev från Juridiska institutionen under dokument till höger. Dessutom ger vi dig en första uppgift som juriststudent som skall vara klar till registreringen. Mer om detta i "Första uppgiften" till höger.

Juridiska föreningen, JF (Juriststudenternas förening) kommer att anordna välkomstmöte 15 augusti kl 9.00 i Malmstensalen. Se välkomstbrev från JF till höger.

Nollningen är ett uppskattat inslag bland våra studenter och ett bra sätt att lära känna sina framtida kursare. Läs mer om nollningen på www.juridiskaforeningen.se

Har du några allmänna frågor kring juridikstudier eller det studiesociala i höst? Kontakta då studentföreningen JF:

Matilda Hallgren
Ordförande Juridiska Föreningen i Göteborg
Mail: ordf@juridiskaforeningen.se

Notera att det är obligatorisk närvaro på hållbarhetsdagen "Sustainability Day" 18 oktober med temat Challenges.

TIPS! För att undvika problem med studiemedel i januari är det klokt att söka studiemedel för hela läsåret och inte bara för en termin.

Varmt välkomna till juridiska institutionen!

Sidansvarig: Lena Björk|Sidan uppdaterades: 2016-08-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?